Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı bizi niye yarattı ???

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ne bilelim oğlum.vallaha tahmin yürütülürde saçma sapan bişey olur.tartışmanın sonu yine dine sapar.gruplarşma olur bence bu konu kapansın burda.(bahse girerim biri şimdi ona sor dicek)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

Bence dinden uzak bir soru sordum[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yine birileri konuyu dine saptırır.geçmiş konulardan bi replik

-tanrının var olduğunu kanıtla bana

ve birkaç iğrenç espiri ile süslenmiş yılışık bir mesaj[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten konusu karnabahar olan bir topic bile saptırılabiliyor.Forumda din tartışılmasına uyuz olurum.Ama bence din den ayrı olarak mantık gerektiren bir soru bence.Uzun zamandır kafama takılıyordu.

Veya şöyle soralım sonsuz bir gücün var.Ve bir gezegen yaratıp içine canlı organizmalar yerleştiriyorsun.Burdaki amacın ne olabilir...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 02 Şubat 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
said:
John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Bence dinden uzak bir soru sordum
uehuehuehu Tanrı dediğin Yani ALLAH zaten dinin Ana Başlığı deilmi ?

içinde pipi geçen her konu sex konusu değildir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Harunnet, 02 Şubat 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
Oku yaratan rabbinin adıyla oku o İnsanları Bir kan pıhtısından yarattı
ilahiyatın sitesine bakarsanız orda bütün surelerin meali var incelerseniz cok iyi anlıyacağınızdan eminim

şimdi bu ilk yazdığının ne ilgisi var topicle? oku yaratanın adıyla oku.. yazmış olmak için yazıyosun.. maksat dini bişeyler olsun.. kant pıhtısından yarattı da noldu? neden diyoruz sen nasıl'ı cevaplıyorsun..
said:
Ragnar, 02 Şubat 2005 10:29 tarihinde demiş ki:

birde ŞEYTAN var oda seninle ilgilenmiş heralde.
üzülüyorum zaman geldiğinde ne yapacaksın acaba yazık sana
hiç üzülmene gerek yok zamanı geldiğinde ne yapacağım beni ilgilendirir..
[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 02 Şubat 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben dine pek inanmadığımı belirtiyorum sen de bana acıdığını sölüyosun bu da bana ve inancıma yorum oluyo.. kapiş?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

xaer ama saldırgan bir yazı yazdın.Eleştirmenin binbir yolu var.En kötü yolu seçmişsin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

saldırgan bi yazı değil..

içimden nasıl geliyosa öle yazdım bana saldırıp da sadece benim ona saldırdığımı savunmasına kızıyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
said:
KaMoNJuK, 02 Şubat 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
said:
John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Bence dinden uzak bir soru sordum
uehuehuehu Tanrı dediğin Yani ALLAH zaten dinin Ana Başlığı deilmi ?

içinde pipi geçen her konu sex konusu değildir
Genel olarak Algılarsan pipi ve sex cinsellik icinde gecer . Bu konuyla senin gibi bağdastırmak istemem ama karanlığına ısık tutma acısından diyorum ALLAH la ilgili bişi soruluosa bunu anca dinde bulursun cok bilmişlik yapma yani.![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...