Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 02 Şubat 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ona inanalım diye.. yani ego tatmini amacıyla..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne bilelim oğlum.vallaha tahmin yürütülürde saçma sapan bişey olur.tartışmanın sonu yine dine sapar.gruplarşma olur bence bu konu kapansın burda.(bahse girerim biri şimdi ona sor dicek)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence bu konu tartısılmadan kapatılmalı olay cıkabilir .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence dinden uzak bir soru sordum[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bilmem?..Ama melekler, Şeytanlar ilk başta neden yaratıldıysa bizde ondan yaratıldık..:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok yine birileri konuyu dine saptırır.geçmiş konulardan bi replik -tanrının var olduğunu kanıtla bana ve birkaç iğrenç espiri ile süslenmiş yılışık bir mesaj[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya zaten konusu karnabahar olan bir topic bile saptırılabiliyor.Forumda din tartışılmasına uyuz olurum.Ama bence din den ayrı olarak mantık gerektiren bir soru bence.Uzun zamandır kafama takılıyordu. Veya şöyle soralım sonsuz bir gücün var.Ve bir gezegen yaratıp içine canlı organizmalar yerleştiriyorsun.Burdaki amacın ne olabilir...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 =) kilitlenecek topic yaa fazla saldırgan yazmasaydın keşke =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oku yaratan rabbinin adıyla oku o İnsanları Bir kan pıhtısından yarattı ilahiyatın sitesine bakarsanız orda bütün surelerin meali var incelerseniz cok iyi anlıyacağınızdan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde demiş ki: Bence dinden uzak bir soru sordum uehuehuehu Tanrı dediğin Yani ALLAH zaten dinin Ana Başlığı deilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sen anladıysan bize de anlat da biz de anlayalım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 belkide yanlızlıktan sıkılan biri[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: KaMoNJuK, 02 Şubat 2005 10:27 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde demiş ki: Bence dinden uzak bir soru sordum uehuehuehu Tanrı dediğin Yani ALLAH zaten dinin Ana Başlığı deilmi ? içinde pipi geçen her konu sex konusu değildir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Harunnet, 02 Şubat 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Oku yaratan rabbinin adıyla oku o İnsanları Bir kan pıhtısından yarattı ilahiyatın sitesine bakarsanız orda bütün surelerin meali var incelerseniz cok iyi anlıyacağınızdan eminim şimdi bu ilk yazdığının ne ilgisi var topicle? oku yaratanın adıyla oku.. yazmış olmak için yazıyosun.. maksat dini bişeyler olsun.. kant pıhtısından yarattı da noldu? neden diyoruz sen nasıl'ı cevaplıyorsun.. said: Ragnar, 02 Şubat 2005 10:29 tarihinde demiş ki: birde ŞEYTAN var oda seninle ilgilenmiş heralde. üzülüyorum zaman geldiğinde ne yapacaksın acaba yazık sana hiç üzülmene gerek yok zamanı geldiğinde ne yapacağım beni ilgilendirir.. [signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 02 Şubat 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Doğru Söylüyosun senin gibiler için hiç üzülmeye gerek yok !!! Yanlız yazdıklarına dikkat edersen sevinirim insanların inançları üzerine böyle yorumlar getirme çok yanlış [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Şubat 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sen benim inancıma getiriyosun ama?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 senin inancın ne ? ve ilk getiren sensin böylelikle banada bir hak tanıyorusun eğer kırıcı olduysam kusuruma bakma [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Şubat 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben dine pek inanmadığımı belirtiyorum sen de bana acıdığını sölüyosun bu da bana ve inancıma yorum oluyo.. kapiş?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 xaer ama saldırgan bir yazı yazdın.Eleştirmenin binbir yolu var.En kötü yolu seçmişsin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 saldırgan bi yazı değil.. içimden nasıl geliyosa öle yazdım bana saldırıp da sadece benim ona saldırdığımı savunmasına kızıyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 senin yaptığın yorumla benim yaptığım yorum biraz elma armut ilişkisine giriyor ben senin inandıklarını kendi ağzımdan alycı bir şekilde yazmıyorum değilmi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:28 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 02 Şubat 2005 10:27 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 02 Şubat 2005 10:15 tarihinde demiş ki: Bence dinden uzak bir soru sordum uehuehuehu Tanrı dediğin Yani ALLAH zaten dinin Ana Başlığı deilmi ? içinde pipi geçen her konu sex konusu değildir Genel olarak Algılarsan pipi ve sex cinsellik icinde gecer . Bu konuyla senin gibi bağdastırmak istemem ama karanlığına ısık tutma acısından diyorum ALLAH la ilgili bişi soruluosa bunu anca dinde bulursun cok bilmişlik yapma yani.![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Allah dediğim tek bir yer gösterirmisin ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Allahın yarattığı her insan yaptıklarında ve yapacaklarından kendi mesuldur ve istediğini yapmakta serbestir. neyse uzatmayalım ucu kaçıyo [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Şubat 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar